top of page

Wat doen wij?

Al sinds 1994 is Avacon een solide partner voor gerenommeerde bedrijven, organisaties en partijen en zijn wij gedurende de afgelopen decennia geëvolueerd naar een praktische en daadkrachtige organisatie met hoog dienstverlenend gehalte. Vanuit de schat aan marktkennis en bedrijfscontacten die zijn opgebouwd in diverse sectoren, helpen wij niet alleen bedrijven aan kwalitatief hoogwaardige kandidaten, maar begeleiden we mensen die werk zoeken ook naar een hoger professioneel niveau. We zoeken altijd naar de beste win/win-situaties, want wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen.

Persoonlijk contact is de sleutel tot arbeidsbemiddeling op niveau. Daarom staan wij voor dat wij werkzoekende kandidaten, vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties, maar ook sociale overheden leren kennen. Om tot de beste matches en de beste ondersteuning te komen, nemen wij onze tijd voor u, kijken we mee naar uw behoeftes, luisteren we goed naar uw wensen en zien we uw belangen.

Elektrisch werker

Waar staan wij voor?

Inclusieve arbeidsmarkt 

Persoonlijke begeleiding

Goede communicatie

Passend advies

Wie zijn wij?

Avacon Decision Support Group is een organisatie waar sociale en maatschappelijke waarden binnen het ondernemerschap centraal staan. Onze mensen zijn een mengeling van jongere en oudere professionals, met zeer specifieke maar ook overlappende specialiteiten. Detachering, Werving & Selectie en Payrolling vormen de basis van expertise binnen ons team, en passie voor professionaliteit in de breedste zin van het woord is een gedeelde waarde.

​Echter beperkt onze passie zich niet alleen tot arbeidsbemiddeling in de breedste zin des woords. Wij helpen ook graag bedrijven en organisaties die vastgelopen zijn in hun bedrijfsvoering. Onze portefeuille van diensten omvat onder andere, en is zeker niet beperkt tot; financial control, marketing, jobcoaching, communicatie, procesoptimalisatie, bedrijfsassessments, commercieel advies, risico-analyses, arbeidsbegeleidingstrajecten en een plurum aan cursussen variërend van ‘Omgang met Diversiteit op de Werkvloer’ tot ‘Meerverkopen in de Horeca’.

bottom of page