top of page

Werkplekbeheerder Regio Utrecht

Utrecht

#1218

We zijn vanwege de uitbreiding van onze capaciteit, met spoed op zoek naar een flexibele werkplekbeheerder. Het gaat om reguliere werkplekbeheer taken zoals het inrichten van werkplekken op (nieuwe) locaties, gebruikers ondersteuning, uitleveren van ICT middelen en het tweedelijns oplossen van calls. De nieuwe medewerker wordt opgenomen in een landelijk team dat veelal regionaal werkt. Kandidaten dienen te beschikken over eigen vervoer en zullen mogelijk veel kilometers gaan rijden.

 

De medewerker moet sociaal vaardig zijn, zowel in teamverband als zelfstandig goed kunnen functioneren, ervaring en plezier hebben in gebruikersondersteuning en de benodigde administratie zorgvuldig kunnen bijhouden in onze database (clientèle). Gezien de locaties waar we de meeste werkzaamheden verwachten gaarne kandidaten uit de regio Utrecht

 

Functie-eisen

  • MBO 4 werk/denk niveau;

  • Kandidaat moet in bezit zijn van Eigen Vervoer + Rijbewijs;

 

Overige informatie

Startdatum: Start 26 februari 2024

Inzet: 36 uur/week

Locatie: Utrecht

 

Ben jij die gedreven Werkplekbeheerder Regio Utrecht die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sales@yobs.com. We kijken er enorm naar uit om van je te horen!

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Tammeling via telefoonnummer 0651403618.

bottom of page