top of page

Adviseur IT en Procesontwikkeling

Den Haag

#1217

Voor onze opdrachtgever DI zijn wij op zoek naar een Adviseur IT en Procesontwikkeling. Reageren tot 15 februari 2024. 

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider met expertise in AI, met een specifieke focus op speech-to-text technologieën. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het leiden van een cruciaal traject binnen onze organisatie, waarbij je direct rapporteert aan de coördinator van het data science team en de manager van Ontwikkeling & Support. Kernverantwoordelijkheden: Stakeholdermanagement: Effectief communiceren en samenwerken met diverse stakeholders binnen de organisatie om de projectdoelen te realiseren. Projectcoördinatie: Plannen, uitvoeren en monitoren van alle projectactiviteiten, waarborgen dat deadlines en kwaliteitsstandaarden worden gehaald. Technische affiniteit: Begrip van de functionele kant van AI en speech-to-text technologieën om het project te sturen en te adviseren over technische uitdagingen. Ook het jargon wat hierbij komt kijken, moet bekend zijn. Risicobeheer: Identificeren en beheren van projectrisico's en zorgen voor de implementatie van passende oplossingen. Rapportage en documentatie: Zorgen voor heldere projectrapportages en documentatie voor alle betrokken partijen. Privacy en juridische affiniteit : Zorgen voor het aanpassen en begeleiden van het DPIA traject in overleg met de privacy officer.

Achtergrond opdracht

Adviseur IT en Procesverbetering De functie maakt onderdeel uit van het cluster Ontwikkeling en Support. Het doel van Ontwikkeling en Support is het verbeteren en optimaliseren van bestaande processen en waar nodig het ontwerpen en implementeren van nieuwe processen, al dan niet gebruik te maken van nieuwe technologie als Robotic Process Automation, Proces mining, Chat, Data Science en Management Informatie/Dasboarding.

Over de organisatie

De Directie Informatievoorziening (DI) bestaat uit de volgende onderdelen: 1. CIO-Office De CIO-office is verantwoordelijk voor het stellen van kaders en de sturing hierop om ervoor te zorgen dat de informatievoorziening van de DJI kwalitatief hoogwaardig en toekomstbestendig is en blijft. Daarnaast heeft het een adviesfunctie ten aanzien van opdrachtgevers en de ambtelijke en politieke top; 2. Informatiemanagement en Architectuur (IMA) De afdeling Informatiemanagement en Architectuur vertaalt de (functionele) vraag vanuit de DJI-organisatie naar efficiënte en effectieve IV- ondersteuning, initiatiert daartoe nieuwe projecten inclusief de voorbereiding van de besluitvorming in de Iboard en stelt domeinarchitecturen op in samenspraak met stakeholders en informatiemanagers; 3. Functioneel Beheer en Dienstenmanagement (FBD) De afdeling Functioneel Beheer is verantwoordelijk voor het beheer van de informatievoorziening van DJI met focus op de gebruikersorganisatie. De afdeling Dienstenmanagement definiëert en onderhoudt het ICT-dienstenportfolio t.b.v. DJI door o.a. actief contractmanagement en leveranciersmanagement; 4. Project Management en Implementatie (PMI) De afdeling Project Management en Implementatie is verantwoordelijk voor de beheersing én het projectmatig realiseren van wijzigingen en nieuwe oplossingen in de informatievoorziening conform standaard methodieken.

 

Functie-eisen

 • De aangeboden kandidaat beschikt over een universitair diploma.

 • De aangeboden kandidaat is in bezit van een Agile / Scurm Certificaat

 • De aangeboden kandidaat heeft ervaring met een Speech 2 Tekst project

 • De aangeboden kandidaat heeft ervaring met DevOps tooling (Jira, Confluence, Gitlab)

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in IT consulting (met bijvoorbeeld projecten in IT migratie, digitale transformatie, implementatie van IT/software) (Minimaal 5 jaar)

 • Minimaal 3 jaar werkervaring met trainen en begeleiden van de operationele teams in digitaal/IT procesmanagement en procesverbetering. (Minimaal 3 jaar)

 • Minimaal 3 jaar ervaring met het beschrijven en documenteren van risico en privacy analyses en verwerkingen. (Minimaal 3 jaar)

 

Wensen
Overige functiewensen:

 • Opleiding bij voorkeur in de richting Business IT & Management.

Aanvullende kennis:

 • De aangeboden kandidaat is vaardig in het klantgericht omgaan met teamleiders en medewerkers.

 • en ervaring De aangeboden kandidaat heeft projectervaring met een spraak naar tekst traject.

 • De aangeboden kandidaat heeft ervaring in AI/ Data science projecten/programma's waarbij met een combinatie van technologien zoals AI,

 • MS Azure, SaaS en IaaS wordt gewerkt.

 • De aangeboden kandidaat heeft ervaring in het overheidsdomein.

Competenties:

 • De aangeboden kandidaat beschikt over de volgende competenties: Analyseren, creativiteit, netwerken, omgevingsbewustzijn,

 • organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht, plannen en organiseren, resultaatgerichtheid. Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met

 • regievoering naar afnemers en IT-samenwerkingspartners.

 

Overige informatie

Startdatum: Start 1 maart 2024

Inzet: 24 uur/week

Duur: t/m 31 augustus 2024 met optie op verlenging

Locatie: Den Haag

 

Ben jij die gedreven Adviseur IT en Procesontwikkeling die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sales@yobs.com. We kijken er enorm naar uit om van je te horen!

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Tammeling via telefoonnummer 0651403618.

bottom of page