top of page

Java Team Vennootschapsbelastingen

Apeldoorn

#1210

Voor onze opdrachtgever de Belastingdienst zijn wij op zoek naar een Team Vennootschapsbelasting

Let op: deze aanvraag is niet geschikt voor ZZP'ers.
 

Integratie Business Services (IBS) heeft als missie het voortbrengen en leveren van herkenbare IT-oplossingen voor de business van de Belastingdienst. Hierbij worden generieke en specifieke voorzieningen geïntegreerd tot compleet werkende IT-oplossingen.

 

De Afdeling IBS Vennootschaps- & Dividendbelasting (IBS VPB&DIV) is verantwoordelijk voor adviesregie, architectuur, ontwerp, bouw, test, integratie, (gebruikers)documentatie en het implementatierijp opleveren van de aangepaste bedrijfsprocessen en informatievoorziening binnen de keten Vennootschaps- & Dividendbelasting (jaarlijkse inkomsten meer dan €40 miljard).

IBS VPB&DIV is verantwoordelijk voor de integratie van de gehele oplossing die gerealiseerd kan worden door de eigen teams van IBS VPB&DIV, teams van Generieke Voorzieningen en raakvlakken binnen IBS. IBS VPB&DIV stemt de architectuur af, stuurt de realisatie en de planning via de realisatieteams en verstrekt de opdrachten naar de raakvlakken. IBS VPB & DIV neemt de lead bij testen over de onderdelen heen en stemt af met de business owner (en productmanagement) over prioritering en implementatie- en releasemomenten. De voortbrenging is volgens het Scaled Agile Framework ingericht.

 

Binnen IBS VPB&DIV worden de komende periode diverse nieuwe wetgevingen geïmplementeerd in de applicaties, waaronder Wet minimum belasting en Wet Bronbelasting. Tevens wordt de stap gemaakt naar DevOps, want betekent dat applicaties en ontwikkelstraten geschikt gemaakt dienen te worden.

Hiervoor dient de Java ontwikkelcapaciteit te worden uitgebreid.

Teamgrootte: 1 Lead (senior) Ontwikkelaar, 1 Ontwerper, 5 Ontwikkelaars / Testers. 1 van de teamleden dient de rol van Scrummaster in te vullen.

 

Functie-eisen

  • De individuele inhuur betreft 40 uur per week per teamlid.

  • Het team bevat T-shaped ontwikkelaars.

  • Open Shift/Container Hosting en DevOps-ervaring is een absolute must;

  • Het team staat open voor en is bereid de, in deze opdracht opgedane, kennis in voldoende mate vast te leggen en binnen de afdeling Vennootschapsbelasting & Dividend over te dragen aan Belastingdienst medewerkers

  • Het team beschikt over een scrum master.

  • Het team moet leergierig zijn, maar ook hun kennis willen delen;

  • Het team moet open staan voor het begeleiden, binnen het team, van een belastingdienst trainee.

 

Overige informatie

Startdatum: Start 25 maart 2024

Inzet: 40 uur/week

Duur: t/m 31 december 2024 met optie op verlenging

Locatie: Apeldoorn

 

Ben jij dat gedreven lid van een Java Team Vennootschapsbelastingen die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sales@yobs.com. We kijken er enorm naar uit om van je te horen!

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Tammeling via telefoonnummer 0651403618.

bottom of page