top of page

Frontend Developer

Den Haag

#1202

Voor onze opdrachtgever Ministerie van Justitie en Veiligheid zijn wij opzoek naar een Front Developer.

 

Beschrijving:

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) heeft een missie: de Nederlandse samenleving weerbaar maken tegen digitale dreigingen. Door het snelgroeiende en veranderende cyber securitydomein ontwikkelt het NCSC zich in hoog tempo door. Wil jij je inzetten voor de digitale veiligheid van Nederland en werken in een dynamische, innovatieve omgeving met de nieuwste technologie en interessante datasets? Dan ben jij misschien de gewenste versterking voor het Data & Analytics team van het NCSC.Het NCSC is een sterk datagedreven organisatie: wij verzamelen, analyseren, onderzoeken, verrijken en verspreiden data en informatie. Informatie en dataverwerking vormen daarmee de kern van onze activiteiten. De waarde en kwaliteit van onze producten en diensten hangen direct samen met de toegankelijkheid en kwaliteit van data. De manier waarop wij data verwerken en omzetten bepaalt de kwaliteit van het handelingsperspectief dat wij onze doelgroeporganisaties en partners kunnen bieden.

 

Achtergrond:

Het Data & Analytics (D&A) team binnen het NCSC speelt hierin een cruciale rol. Het team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe digitale dataproducten, zoals NCSC’s dataplatform, ML/AI modellen en kanalen voor het snel en veilig delen van cyber informatie met afnemers en partners. Het team is op zoek naar versterking op het gebied van Front-End development.

 

Gevraagde werkzaamheden:

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de front end solutions voor zowel de interne als externe producten van het D&A portfolio.

Je werkt in een agile team en zal ook nauw samenwerken met het portaal platform team. Met hen zorg je ervoor dat producten die we leveren van hoge kwaliteit zijn voor onze gebruikers.De volgende taken en verantwoordelijkheden worden onderkend:

  • In een Agile Scrum team draag je T-shaped bij aan de realisatie van D&A producten voor ontsluiting van NCSC data, producten en diensten aan de markt.

  • Ook draag je bij aan de applicaties voor NCSC medewerkers.

 

 

Functie-eisen

  • De aangeboden kandidaat heeft HBO werk- en denkniveau.

  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare en bewezen ervaring als Front-end Developer in een professionele en complexe omgeving. (dit staat duidelijk en onderbouwd beschreven in het cv middels opsomming of arcering.

  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen, integreren en implementeren van API's.

  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring met testen en testframeworks.

  • De aangeboden kandidaat heeft 2 jaar ervaring met het ontwerpen, implementeren en managen van frontend applicaties.

 

Overige informatie

Startdatum: Start 1 april 2024

Inzet: 16 uur/week

Duur: 12 maanden

Locatie: Den Haag

 

Ben jij die gedreven Frontend Developer die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sales@yobs.com. We kijken er enorm naar uit om van je te horen!

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Tammeling via telefoonnummer 0651403618.

bottom of page