top of page

Testcoördinator/Testmanager

Zoetermeer/remote

#1188

Voor onze opdrachtgever RDW in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een Testcoördinator (testmanager).

 

Je gaat werken als testmanager (bij de RDW heet dat testcoördinator) aan het opzetten en coördineren van keten- en GAT-testen voor het zero-emissie project van RDW (Vanaf 1 januari 2025 mogen gemeenten zero-emissiezones voor stadslogistiek invoeren. Een zero-emissiezone is een gebied waarin alleen uitstootvrije bestel- en vrachtauto’s (bedrijfsauto’s) mogen rijden). Je werkt hiervoor nauw samen met de (toekomstige) gebruikers en het serviceteam bij RDW-ICT.

 

Opdrachtomschrijving

Tijdens de opdracht zullen diverse activiteiten moeten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het uitvoeren van productrisicoanalyses, het inrichten van de testware en het bevindingenbeheer, het monitoren van voortgang en bevindingen en het aansturen, coachen en begeleiden van ketentesten en gebruikers(acceptatietesten). Je bent v.w.b. keten- en GAT-testen het centrale aanspreekpunt voor programma-/projectmanagement, serviceteams (DevOps-teams), productowners en gebruikers. Je werkt binnen het kwaliteitssysteem van de vakgroep Testen & Interne Audit. Werkzaamheden zullen afwisselend thuiswerkend en op kantoor van RDW (in Zoetermeer) plaatsvinden. Van de kandidaten wordt verwacht geen bezwaar te hebben tegen het werken op RDW-locaties.

 

Belangrijkste resultaten van de opdracht

Volgens het RDW-ICT-VT&IA-kwaliteitssysteem opgezette en in samenspraak en samenwerking met de gebruikers uitgevoerde tests waarover de gebruikers op de hoogte zijn gebracht.

 

Functie-eisen

  • Je hebt relevante vakgerichte vervolgopleidingen gevolgd;

  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een testmanagement/-coördinatie rol, een rol waarin de blik niet alleen op het testen, maar ook op de buitenwereld gericht was;

  • Je hebt een certificering in een testmethode en minimaal één ISTQB Advanced module;

  • Je hebt ervaring in het werken in zowel waterval als Agile (Scrum, Kanban) omgevingen.

 

Soft Skills

  • Communicatief;

  • Probeleemoplossend;

  • Zelfstartend.

Overige informatie

Startdatum: Start 15 februari 2024

Inzet: 36 uur/week

Duur: 11 maanden met optie op verlenging

Locatie: Zoetermeer/deels remote

 

Ben jij die gedreven Testcoördinator/Testmanager die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sales@yobs.com. We kijken er enorm naar uit om van je te horen!

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Tammeling via telefoonnummer 0651403618.

bottom of page