top of page

Senior Testanalist 

Groningen/remote

#1185

Voor onze opdrachtgever RDW in Groningen zijn wij op zoek naar een Senior Testanalist.

Je komt te werken in serviceteam DDP. Het serviceteam DDP levert volledig beheerde en gestandaardiseerde hostingplatformen. Serviceteams die een platform-oplossing zoeken, nemen contact op met DDP. In overleg met DDP wordt dan de beste oplossing voor dienstverlening geselecteerd, waarbij ervoor gezorgd wordt dat platformen flexibel en schaalbaar zijn. Het serviceteam DDP regelt het beheer, de lifecycle en de beveiliging van de platformen waar zij verantwoordelijk voor is. Het serviceteam DDP adviseert bij het beveiligd ontsluiten van applicaties en dienstverlening van andere serviceteams. Daarbij heeft het serviceteam altijd een actueel inzicht in de performance en status van het bij DDP afgenomen platform.

 

Opdrachtomschrijving

Je taak bestaat naast het regulier (handmatig en geautomatiseerd) testen van de functionaliteit ook uit het optimaliseren van de testautomatisering. Dit betekent dat je nauw samenwerkt met de ontwikkelaars, dat je scripts ontwerpt, testsjablonen maakt en relevante testdata identificeert. Je zoekt de samenwerking op met testers en ontwikkelaars van aanpalende systemen. Je richt de testautomatisering in volgens de standaarden van RDW-ICT, waarbij een streven naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau bij je past. Afhankelijk van je specifieke vaardigheden en ervaring varieert je werk van het optuigen van robuuste geautomatiseerde tests op basis van het interne Testframework en het door ontwikkelen van dat framework tot het ontwikkelen van slimme maatwerk-oplossingen.

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring als Testanalist, bij voorkeur bij een (semi) overheidsinstelling;

  • Interesse in handmatig en geautomatiseerd testen (SpecFlow, Selenium);

  • Kennis van interne auditing is niet vereist, wel een pré;

  • Certificering in een testmethode/methodologie;

  • ISTQB Advanced (minmimaal één certifictaat).

 

Soft Skills

  • Communicatief;

  • Probeleemoplossend;

  • Zelfstartend.

 

Overige informatie

Startdatum: Start 1 maart 2024

Inzet: 36 uur/week

Duur: 10 maanden met optie op verlenging

Locatie: Groningen/deels remote

 

Ben jij die gedreven Senior Testanalist die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sales@yobs.com. We kijken er enorm naar uit om van je te horen!

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Tammeling via telefoonnummer 0651403618.

bottom of page