top of page

Tech Lead

Groningen

#1175

Als Tech Lead ben je in staat om geavanceerde ICT-gerelateerde taken zelfstandig uit te voeren en met de directie mee te denken over de visie van het bedrijf. Je bent in staat om een actieve bijdrage te leveren in de algemene bedrijfsvoering van Opdrachtgever en om collega’s op te leiden en aan te sturen. Je hebt ervaring opgedaan middels opleidingen en uitgebreide praktijkkennis opgedaan. Je bent in staat om risico’s te detecteren, in te schatten en daarop te acteren. Je kunt projectmatig werken (projectplan, plan van aanpak, migratieplan).

 

Verantwoordelijkheden:

Toezicht en waar nodig meedraaien op dagelijkse IT exploitatie van klanten, met name IT intensieve klanten. Aansturen van collega’s om repeterende of relatief eenvoudige taken uit te laten voeren. Controle op het uitgevoerde werk (kwaliteit, snelheid, degelijkheid, uren en documentatie). In staat in kaart te brengen welke middelen de klant heeft, welke middelen de klant nodig heeft en draagt bij aan een (eventueel) vervangingsplan. Legt verantwoording af bij de directie en de klant.

 

Verantwoordelijk voor toezicht op checklists, werkbeschrijvingen en handleidingen.

Uitvoering van projecten van klanten: uitvoering van complexe/specialistische taken, aansturen van collega’s om repeterende of relatief eenvoudige taken uit te laten voeren. Controle op het uitgevoerde werk (kwaliteit, snelheid en degelijkheid). Legt verantwoording af bij de directie en de klant.

 

Afhandeling van escalaties:

Overleg voeren met klant en collega’s om tot een oplossing te komen. In staat zijn de situatie te laten afkoelen, in kaart te brengen welke middelen er nodig zijn om tot een oplossing te komen. Samenwerken met senior collega, klant en directie. Legt verantwoording af bij de directie en de klant.

 

Begeleiden en opleiden van (nieuwe) medewerkers, stagiaires en studenten (gedeelde taak, gedeelde verantwoordelijkheid met senior collega en directie):

Dit houdt ook in dat het uitgevoerde werk moet worden gecontroleerd.

 

Strategisch en tactische besprekingen met het Management Team:

Visie middel(lange) termijn, uitzetten van lijnen hoe deze visie uitgevoerd wordt, bespreken over het functioneren van het team en collega’s. Bespreking over projecten, klanten, leveranciers en acquisitie.

 

Een actieve bijdrage leveren aan opleidingen:

Meedenken met het Management welke opleidingen noodzakelijk zijn voor eigen functioneren en dat van het team. Het voortouw nemen in het volgen van opleidingen en examens. Kennis up-to-date houden door middel van vakliteratuur en het volgen van webinars en seminars.

 

Functie-eisen:

Je dient ongeveer 5 jaar ervaring te hebben in een vergelijkbare functie, bij voorkeur bij een ICT bedrijf/MSP/CSP. Je dient aantoonbare ervaring te hebben met Microsoft producten zoals Microsoft 365 en Azure (bij voorkeur gecertificeerd) en met RMM producten zoals Datto/N-Able. Ook gaan wij ervan uit dat je alle relevante kennis van netwerk- en systeembeheer hebt. Wij verwachten van je dat je geldige Microsoft certificeringen hebt of bereid bent deze te gaan halen. Je dient in het bezit te zijn van rijbewijs B om op bezoek te gaan bij onze klanten; in dat kader dien je ook een representatieve uitstraling te hebben. Wij verwachten dat je de talen Nederland en Engels 100% beheerst. Alhoewel wij proberen alle werkzaamheden binnen kantoortijden uit te voeren, is dat niet altijd mogelijk; hier dien je flexibel mee om te gaan. Tevens verwachten we dat je de noodzakelijke kennis en certificeringen up-to-date houdt.

 

Ben jij die gedreven Tech Lead die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sales@yobs.com. We kijken er enorm naar uit om van je te horen!

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Tammeling via telefoonnummer 0651403618.

bottom of page