top of page

Accountmanager ICT

Surhuisterveen

#1174

Onze Opdrachtgever, waar kwaliteit en maatwerk de kern vormen van de dienstverlening is gevestigd in Surhuisterveen. Als toonaangevend ICT-bedrijf zijn ze gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige IT- en Telefonieoplossingen die hun  klanten ontzorgen, waardoor zij zich volledig kunnen wijden aan hun vak.

 

Bij Opdrachtgever draait het niet alleen om hard werken; ze bieden ook een inspirerende werkomgeving en vormen samen een hecht team. De bedrijfscultuur is open, met korte lijnen en directe communicatie.

 

Wie zoeken wij:

Voor de versterking en uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een representatieve, enthousiaste en gedreven Accountmanager ICT. Als Accountmanager ICT ben jij de drijvende kracht achter het vergroten van ons klantenbestand en de uitbreiding van diensten bij bestaande klanten.

 

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, waarbij je verantwoordelijk bent voor acquisitie, het opvolgen van leads, het opstellen van SLA-contracten, uitwerken van voorstellen en het opbouwen van nieuwe relaties. Daarnaast benader je bestaande klanten proactief en voorzie je hen van advies over onze ICT-, Security- en Telefoniediensten, met als ultieme doel een hoge klanttevredenheid. Jij bent het levende visitekaartje van Opdrachtgever!

 

Wat vragen wij:

  • HBO werk- en denkniveau

  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

  • Professionele en positieve werkhouding

  • Klantgerichte instelling en een teamspeler

  • Analytisch ingesteld en accuraat in de afhandeling van werkzaamheden

  • Kennis van en ervaring met diverse ICT- en telefoniesystemen

  • Ervaring met server- en werkplekbeheer (is een pré)

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in deze branche

 

Wat bieden wij

 

Opdrachtgever biedt niet alleen een marktconform salaris, maar ook een flexibel deel op basis van prestaties. Wij zorgen voor zakelijk vervoer en alle benodigde middelen om je werk optimaal uit te voeren. Uiteraard zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het verbreden van vakkennis. Kortom, bij Opdrachtgever wordt geinvesteerd in jouw groei en succes!

 

Ben jij die gedreven Accountmanager ICT die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sales@yobs.com. We kijken er enorm naar uit om van je te horen!

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Tammeling via telefoonnummer 0651403618.

bottom of page