top of page

IT-Business Consultant

Haren

#1170

Opdrachtgever is op zoek naar een fulltime IT–Business Consultant. Je helpt klanten hun bedrijfsprocessen te optimaliseren door middel van hun IT oplossingen. Hiervoor ben je regelmatig bij klanten en werkt veel samen met collega’s. Je bent in staat bedrijfsprocessen te analyseren, de kwetsbaarheden te vinden en klanten te adviseren. Je herkent jezelf in de kernwaarden passie, uitdaging en meesterschap. Ze kijken eerst naar jou als persoon, jouw instelling en ambitie. Daarna volgt de kennis.

Wat is jouw passie?

Analyseren, optimaliseren en resultaat boeken zit in je bloed. Je houdt van complexiteit en doorgronden van systemen, dit inzichtelijk maken en vervolgens verbeteren. Je begrijpt een organisatie en haar processen. Hebt oog voor de systeemkant alsook de menselijke factor in de processen. Als kind was je al veel met computers, applicaties en gadgets in de weer. Dus thuis in IT!

Waar zit jouw meesterschap?

Je werkt en denkt op HBO niveau en hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring. Je doorziet bedrijfsprocessen en de kwetsbaarheden ervan. Door jouw kennis van bedrijfskunde gecombineerd met informatica ben je in staat continu verbeteringen te zien, klanten hierin te adviseren en deze ook te implementeren. Je beschikt over grondige kennis van Office 365 en gerelateerde oplossingen.

Durf jij de uitdaging aan? Wij bieden je:

  • Een professioneel team met leuke collega’s.

  • Een omgeving waarin je blijft ontwikkelen, vertrouwen krijgt, fouten kunt maken en eigen verantwoordelijkheid pakt.

  • Leuke collega’s in een professioneel team.

  • Een net salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

  • Ruimte om cursussen en trainingen te volgen.

  • Een nuchtere, informele en professionele organisatie waarin passie, uitdaging en meesterschap al jaren zorgen voor een stabiele groei (4 jaar op rij FD Gazellen).

  • En tenslotte met regelmaat een gezellige borrel met elkaar.

 

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast? Schrijf dan je CV en een motivatie naar sales@yobs.com. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jan Tammeling (06 51403618).

bottom of page