top of page

Operational Control Technician

Utrecht

#1152

Van 5G tot Smart Cities en 24/7 dataconnectiviteit: een paar jaar geleden leek het nog zó ver weg, maar inmiddels is het er allemaal dankzij het netwerk van het bedrijf. Met ons infrastructureel ecosysteem stellen wij de uitrol van nieuwe technologieën centraal. En we zijn trots. Als infrastructuur marktleider van infrastructuur voor draadloze communicatie in Europa blijven we sterk groeien! Dit hadden we niet kunnen realiseren zonder onze collega’s. Gedreven, creatief en open minded mensen met één doel voor ogen: de toekomst! Groei jij met ons mee?

 

Wat ga je doen?

Als Operational Control Technician ben je onderdeel van onze Business Unit “MNO’s Business and TIS Operations”. In deze rol zorg je ervoor dat aanvragen van onze klanten voor het wijzigingen, toevoegen en/of verwijderen van hun apparatuur op onze masten en torens binnen gestelde termijnen (leadtimes) op correcte wijze worden afgehandeld. Met jouw nauwkeurige werkwijze beoordeel je de aanvragen op volledigheid en juistheid van documentatie en onderliggende klantcontracten waarna je deze vervolgens verwerkt en communiceert met de betreffende klant. Een ander aspect van je werkzaamheden is het controleren en eventueel goedkeuren of afkeuren van de door aannemers aangeleverde bouwtekeningen, oplevering,-inspectie en inventarisatierapporten. Je behoudt altijd je focus op het vinden van de beste oplossingen voor zowel de klanten als voor het bedrijf.

 

We kennen een fijne werksfeer, open cultuur waar progressie centraal staat . Een interessante werkplek waarin we effectief werken, initiatieven stimuleren , aandacht voor collega’s hebben en iedereen zich vol passie inzet en er tijd en ruimte is om van elkaar te leren.

Jouw profiel

 • Je beschikt over minimaal een HBO diploma; => Niet Perse vereist – je beschikt over vermogen om logisch te denken /Common sense

 • Je beschikt over sterke verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels

 • Analytische vaardigheden om processen , (bouw tekeningen) en rapportages te doorgronden

 • Je bent administratief nauwkeurig

 • Je hebt een commercieel inzicht en weet deze op de juiste wijze in te zetten.

 

Wat bieden we jouw?

 • Werken in multidisciplinaire teams bij dé marktleider van passieve telecom infrastructuur in Europa

 • Een goed salaris

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een NS-Businesscard, fietsplan en gezondheids-/sportbudget

 • Een organisatie die denkt aan duurzaamheid en innovatie en hanteren een ESG-beleid;

 • 25 vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling

 • Uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in Nederland en Europa bij een innovatief en snelgroeiend bedrijf op het gebied van passieve en actieve Telecom infrastructuur

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Neem nu contact op voor meer informatie.

bottom of page