top of page

IT Projectleider

Haren

#1162

Als Projectmanager zorg je ervoor dat de klant de afgesproken IT oplossingen naar tevredenheid krijgt opgeleverd. Dit zou een migratie kunnen zijn van oude naar nieuwe infrastructuur of uitbreiding van de bestaande omgeving. Maar het kan ook om interne dienstontwikkeling gaan. Je werkt daarbij samen met het interne projectteam bestaande uit IT Specialisten en soms in samenwerking met het IT team van de opdrachtgever. Je houdt je opdrachtgever tijdens het project goed op de hoogte van de voortgang. De duur van onze projecten varieert van enkele weken tot enkele maanden.

 

Je bent resultaatgericht en vasthoudend. Je werkt op basis van een plan dat je in overleg met de opdrachtgever hebt opgesteld en je stelt er een eer in om zo weinig mogelijk van dat plan af te wijken. Qua resultaat, doorlooptijd en kosten. Je krijgt energie van het go-live moment, want dan zet je samen met de opdrachtgever de kroon op je werk. Dat wil je graag vieren!


Je belangrijkste taken zijn:

–    Meedenken in de offerte fase van een project
–    Leveren van het projectresultaat op binnen de daarvoor gestelde tijd, budget en met de gevraagde kwaliteit. Je bewaakt daarbij planning, scope, resources, risico’s, budget.
–    Coördineren van teamleden, externe leveranciers en/of consultants
–    Onderhouden van de relaties met opdrachtgever en de projectmanager van de klant.
–    Rapporteren van projectvoortgang volgens een vast format en frequentie
–    Verder verbeteren van projectmanagement binnen Opdrachtgever in overleg met je collega-projectmanagers.

Wat breng je mee?


•    Een afgeronde wo of hbo-opleiding;
•    Minimaal 5 jaar kennis en ervaring met projectmatig werken en projectmanagement
•    Opleiding Projectmanagement (bv IPMA, PMP, PMW, Prince2 / Agile PM)
•    Affiniteit met of kennis van ICT infrastructuur (besturings- en informatiesystemen, netwerken, public cloud          oplossingen)
•    Goede communicatieve vaardigheden en beheersing Nederlandse en Engelse taal
•    Goed kunnen samenwerken met disciplines op verschillende niveaus
•    Vasthoudend, Gestructureerd en Daadkrachtig

Wat biedt de Opdrachtgever?

Ze bieden je een vast dienstverband bij een professionele ICT-dienstverlener.  Je krijgt een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen projecten te plannen en in te vullen. Verder bieden ze jou een moderne werkomgeving met collega’s die je graag helpen en de mogelijkheid om je zelf verder te ontplooien.  Ook is het mogelijk om deels thuis te werken. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingen, pensioenregeling, ervaren collega’s en uitdagende projecten zijn uiteraard aanwezig.

 

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature?

Neem nu contact op voor meer informatie via telefoon: 0651403618 of via mail: sales@yobs.com

Contactpersoon: Jan Tammeling

bottom of page