top of page

Accountmanager Medior/Senior

Heerenveen

#1159

Opdrachtgever is een vooraanstaande ICT-dienstverlener met een sterke focus in Noord Nederland. Het is gespecialiseerd in het leveren en beheren van infrastructuur en Clouddiensten. Met een uitgebreid scala aan diensten fungeert Opdrachtgever als de externe IT-afdeling voor haar klanten. De organisatie staat bekend om haar professionele en persoonlijke aanpak, gekenmerkt door een prettige en open bedrijfscultuur. Binnen deze dynamische omgeving wordt ruimte geboden voor zowel persoonlijke groei als eigen initiatief. Het ultieme doel van Opdrachtgever is om uit te groeien tot de meest gewaardeerde IT-onderneming in Noord-Nederland. Dit streven wordt verwezenlijkt door de medewerkers maximaal te motiveren en hun individuele talenten optimaal te benutten. Hierdoor leveren zij topprestaties, wat op zijn beurt resulteert in langdurige relaties met klanten.

 

Hoe ziet deze rol eruit?

 

Als Account Manager draag jij de verantwoordelijkheid voor zowel het aantrekken als het ontwikkelen van klanten, zowel nationaal als internationaal. Bij opdrachtgever ben jij het gezicht dat voorop staat. We zijn op zoek naar een gedreven Account Manager die excelleert in het onderhouden van relaties en tevens een 'new business' mentaliteit bezit.

 

De ideale kandidaat is een ondernemend persoon die uitblinkt in het beheren en uitbreiden van klantrelaties. Jouw hoofddoel is om de diensten van CTNET succesvol aan de man te brengen. Hierbij neem je het initiatief in het ontwikkelen van nieuwe marktsegmenten die je veelbelovend acht voor onze organisatie.

 

Je talent ligt in het begrijpen van de behoeften van de klant. Dit bereik je door diepgaand inzicht te krijgen in zowel de markt als de bedrijfsdoelstellingen van de klant. Als Account Manager ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor de klant, van het opstellen van offertes tot het afhandelen van de laatste factuur. Het gaat dus verder dan alleen verkopen - jouw verantwoordelijkheid beslaat de gehele klantreis.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een ervaren salesprofessional met People Managementkwaliteiten! Je beschikt over een uitgebreid netwerk in de ICT en hebt kennis van de markt. Daarnaast heb je ook:

 • Minimaal 5 jaar ervaring met de verkoop van (managed) diensten en projecten;

 • HBO+ werk- en denkniveau.

 • Een ondernemende geest waarmee je kansen in de markt herkent en deze vertaalt naar strategische initiatieven.

 • Een  bevlogen mentaliteit, bent een zelfstarter en heb je een natuurlijke drang om resultaten te bereiken en veranderingen te realiseren.

 • Het vermogen om mensen te verbinden, zowel in de samenwerking met klanten als in projectteams.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

 • Eigen initiatief staat hoog in het vaandel. Initiatieven die bijdragen aan het resultaat worden gewaardeerd en beloond.

 • Ook niet onbelangrijk, Opdrachtgever is een organisatie met een platte bedrijfsstructuur.

 • Veel verantwoordelijkheid met bijhorende bevoegdheden;

 • Marktconform salaris.

 • Je maakt deel uit van een gedreven team met een leuke werksfeer.

 • Goede opleidingsmogelijkheden.

 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling, een leaseauto, laptop en een smartphone.

 • Zij ondersteunen jou bij jouw ontwikkeling met verschillende middelen: zij bieden interne en externe opleidingen aan.

 • Door persoonlijke begeleiding en coaching werken ze samen met jou aan jouw ambities. Zij geven echt om jouw ontwikkeling!

 

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel. Voldoe jij nou niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Wat als ik deze baan graag wil?

Ben jij de Account Manager die wij zoeken neem dan contact op met Jan Tammeling via het telefoonnummer: 06-51403618 en via mail sales@yobs.com 

bottom of page