top of page

Financieel controller

Suwald

#1144

Wat is jouw opdracht?

Binnen én in een snel veranderende wereld is navigeren en koers houden essentieel voor behoud en ontwikkeling van een duurzame toekomst. Navigerend richting de nieuwe wereld, navigerend naar een duurzaam toekomstperspectief. Het bedrijf is actief (en sterk groeiend) voor, binnen én met de sectoren Maritiem (beroepsvaart en exclusieve jachtbouw), Civiel, Infra en Energie. Specifiek op het gebied van ontwikkeling, productie en montage van leiding-, en constructiewerk, machinekamerbouw, voortstuwingstechniek en installatietechniek. 

Het is onze ambitie om deze route en koers (groei) verder te continueren en ontwikkelen en uit te groeien tot een toonaangevende speler binnen deze sectoren en markten! Dit willen wij bereiken door een combinatie van autonome groei en het ontwikkelen van nieuwe markten passend binnen deze huidige en volop in verandering zijnde wereld.

Als Medewerker Finance & Control lever jij een belangrijke bijdrage aan realisatie van deze ambitie en zorg jij voor een betrouwbare, volledige en tijdige vastlegging van de administratie van alle aan het bedrijf gelieerde entiteiten en activiteiten. Onder jouw leiding verlopen alle administratieve processen perfect! Zowel voor Nederland, maar ook binnen het Caribische gebied.

Jouw focus ligt op de financiële bedrijfsvoering van het bedrijf en gelieerde entiteiten en activiteiten. Je ondersteunt daarbij de directie van het bedrijf, de manager Finance & Control en jouw collega’s. Je draagt bij aan gedegen rapportages en afsluiting op maand, kwartaal, en jaar niveau voor alle entiteiten, diverse aangiftes en het ondersteunen op het gebied van jaarlijkse prognose- en budgetteringsprocessen. Tevens draag je (pro) actief bij aan de verdere vormgeving van de organisatie in zijn geheel. Jouw stem, rol én invulling in dit proces is zeer belangrijk en wordt gehoord!

Wat heb je na 1 jaar bereikt?

Samen met jouw betrokken en gedreven collega’s heb jij een bijdrage geleverd aan een stabiele afdeling Finance & Control waarbij alle activiteiten efficiënt, succesvol en met focus worden gefaciliteerd.

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau of MBO niveau met ruime ervaring en een trackrecord op het gebied van finance & control

 • Ondernemerschap in de breedste zin des woords zit in je genen en hebt een sterk verbindend en faciliterend karakter

 • Je bent proactief, flexibel, accuraat, integer én ondernemend en durft je stem te laten gelden

 • Je bent bekend met ERP systemen

 • Communicatief vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal inwoord en geschrift

 • Je hebt naast je passie voor finance ook oog voor commercie

 • Je hebt een sterke affiniteit en achtergrond op fiscaal vlak

 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van MKB/HID-administraties

Wat krijg je ervoor terug?

 • Werken bij een prachtige, leuke, no nonsens, ambitieuze en gedreven organisatie

 • Een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdaging.

 • Werken vanuit een modern kantoor. Hetzij (fysiek) op ons hoofdkantoor te Sumar hetzijhybride met een (inter)nationale scope

 • In gezamenlijkheid Invulling geven aan ambities en mogelijkheden

 • Een ontzettend leuke en gedreven groep van collega’s

Spin in het web

Het is een afwisselende functie met veel ruimte en verantwoordelijkheden. Je bent de spin in het web en hebt veel contact met de diverse business units. Jij bent onderdeel van het eindpunt en zorgt dat alles klopt. Van in- en uitgaande facturen, het controleren van rekeningen en openstaande orders, tot het beantwoorden van vragen. Fiscaal ben je sterk onderlegt en je weet goed wat je wil. Je bent gedreven en ambitieus en je hebt een actieve rol als sparringpartner, ideeën ontwikkelaar en vormgever.

 

Jouw uitdaging zit hem met name in het structureren van de diversiteit aan processen, de (operationele) uitvoering in combinatie met de integratie van digitalisatie. Nog niet alles is volledig geregeld. Aan jou de taak om dit samen met jouw collega’s correct en zo efficiënt mogelijk in te richten. Tevens ligt jouw grootste uitdaging op het vlak van het actief bijdragen aan de groei en ontwikkeling. Het bedrijf groeit en wil blijven groeien. Jij bent en voelt je als een spin in het web om samen met jouw collega’s de ambities van het bedrijf te verwezenlijken.

Het Finance team bestaat op dit moment uit vijf collega’s in Nederland. Je rapporteert aan de manager Finance & Control van het bedrijf.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Neem nu contact op voor meer informatie.

bottom of page