top of page

Sales Solution Consultant

Heerenveen

#1141

Je komt te werken in een enthousiast team dat samenwerken, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Je staat aan de voorkant van onze dienstverlening en je bent de verbinder tussen de doelen die de klant nastreeft en de oplossingen van het bedrijf. Het team waarin je komt te werken is veelzijdig. Naast product management en consultants heeft het team ook veel kennis en ervaring in huis op het gebied van hybride cloud (Azure, cloud, private), netwerken, security en digitale werkplekken (Microsoft 365). Je bouwt samen met je teamleden aan een excellente dienstverlening om de doelen van onze klanten continue te realiseren.

Jouw kerntaken

  • Je legt relaties met nieuwe klanten om interesse te wekken in het bedrijf oplossingen om hun problemen op te lossen wat resulteert in omzet en klanttevredenheid.

  • Je onderhoudt relaties met bestaande klanten om ze te helpen hun doelen continue te realiseren wat resulteert in hogere omzet en klanttevredenheid.

  • Je analyseert samen met de klant het probleemgebied en komt tot de juiste oplossingsrichting middels gemeenschappelijke business case, solution design en (technische) roadmap. Je werkt hier nauw samen met pre-sales consultants.

  • Je ontwikkelt niet alleen jezelf maar levert ook een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team

 

Jouw kennis en competenties

Wij zoeken een intelligente, ondernemende, commerciële en nuchtere collega en hebben het volgende wensenlijstje:

  • Werkervaring (minimaal 5 jaar) met verkoop van complexe IT-omgevingen (datacenter, netwerken, moderne werkplek: verkoop van Microsoft Azure enof 365 ervaring is vereist) en beheer van een portfolio van klanten.

  • HBO of WO werk- en denkniveau.

  • Je bent in staat om abstracte en complexe problemen op te lossen en om te zetten in een pragmatische oplossing.

  • Communicatief vaardig, een positieve instelling en een teamspeler.

  • Je bent resultaat gericht met oog voor de klant, partner(s) en collega’s.

  • Woonachtig in het noorden des lands is een pre.

Wat bieden wij

Bij het bedrijf ontvang je een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Hybride werken is bij ons de standaard; je werkt dus zowel op kantoor, als bij klanten als thuis. Een leaseauto is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Het werken bij het bedrijf wordt als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer en platte organisatiestructuur. Uitgangspunten die wij belangrijk vinden zijn: vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. 

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Neem nu contact op voor meer informatie.

bottom of page