top of page

Netwerk specialist

Groningen/Heereveen

#1128

Samen met je collega’s hou jij je bezig met het ontwerpen, beheren en implementeren van de netwerkomgevingen van onze klanten. Je volgt de technische ontwikkelingen op de voet. Ook verzorg je, samen met andere collega’s, de 3e lijns ondersteuning voor onze klanten en ondersteun je je collega’s bij overige vraagstukken.

Het team

Het netwerkteam werkt aan complete en complexe netwerken van klanten zoals Thialf en Avebé. Daarnaast bouw je het netwerkteam uit en werk je aan een echte Netwerk as a Service dienst.

Het bedrijf

Werk je bij het bedrijf, dan werk je bij een organisatie waar de dienstverlening aan onze klanten voorop staat. We bestaan ruim 20 jaar en hebben vestigingen in Heerenveen en Groningen. Innovatie en ontwikkeling vinden we belangrijk en dat doen we om nu en in de toekomst onze klanten een goed advies te kunnen geven en te ondersteunen met de juiste expertise. We juichen het toe als iedere collega daaraan een eigen perspectief en waarde toevoegt. 

Dit ben jij

Om deze rol goed te vervullen zoeken wij iemand die resultaatgericht is en goed overzicht en structuur kan bieden. Je bent proactief, een doorpakker en een teamplayer.

Dit bieden we jou

We bieden je een afwisselende en uitdagende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er talloze regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.  

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Neem nu contact op voor meer informatie.

bottom of page